VRIJHEIDSCONCERT

Met spreker: commandant der strijdkrachten Mart de Kruif
en zang: Guus Staaltjens en LEMonade

Sint Cecilia o.l.v. John Curfs

28-09-24 19.30 uur (deuren open: 19.00 uur)

Locatie: St Bavokerk – Afterborrel: Koutershof

Op 23 december 2023 staat er een Kerstconcert op het programma van St. Cecilia!

St. Cecilia heeft afscheid genomen van het traditionele “nieuwsjaarsconcert.” Vanaf nu gaan we werken met themaconcerten, afhankelijk van de doelstelling, thema en locatie kijken we waar dit past in onze jaarplanning.

“Walk in Christmas” is het eerste themaconcert van St. Cecilia. Het concert is iets wat u niet wilt missen. Het is een avondprogramma, waarin u meegenomen wordt in een kerstprogramma in een mooie omgeving.

Vanaf 18.00 uur start de inloop bij Koutershof, hier wordt u ontvangen en krijgt u een eerste amuse van Flore! Vervolgens start om 19.30 uur het concert in de St. Bavokerk. De Concertband van St. Cecilia staat onder leiding van John Curfs. Daarnaast is er zang van Eveline Sand, Janneke Vermunt, Mark Koeken en het zangtrio: LEMonade.

Na dit concert gaan we terug naar Koutershof, hier vindt de afterparty plaats. Tijdens de afterparty zal LEMonade nogmaals optreden. En daarnaast ontvangt u nog enkele amuses. En kunt u onder het genot van een hapje en een drankje zo al helemaal in kerstsfeer komen!

Geniet van een uniek avondje in Rijsbergen.

Tickets zijn UITVERKOCHT!

Om deze avond te realiseren worden we gesteund door: café Marktzichtzicht – Harmoniezaal Rijsbergen, Jack Bass PA, KNDIT, Flore, Koutershof en parochie Christus Koning.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over het kerstconcert dan kunt u mailen naar: secretariaat@sintceciliarijsbergen.nl of bellen naar 06-51302213.

Tot zaterdag 23 december!

Mede mogelijk gemaakt door ​