Docenten

Drumdocent
Peter Scheffer

Ik ben Peter Scheffer, 37 jaar en geboren en getogen te Breda. Inmiddels woon ik sinds 2017 in Rijsbergen. Hier woon ik samen met mijn lieftallige verloofde Birgit en ons zoontje Wolf.

Op mijn negende begon ik met piano spelen, wat ik nog steeds met plezier doe, maar ik wilde altijd al drummen. Uiteindelijk pakte ik de stokken pas op rond mijn 19de. Toen ik eenmaal zo’n 5-6 jaar super fanatiek drumde ben ik begonnen met lesgeven. Vandaag de dag doe ik dat nog altijd erg graag.

Ik speel allerlei stijlen, van akoestisch/latin tot extreme metal. Mijn huidige eigen (metal-)band heet Soliton. Ik ben met name drummer/docent van beroep, maar doe daarnaast meer. Ik schrijf ook muziek, ontwerp huisstijlen, teken mijn eigen comic en schrijf game gerelateerde artikelen voor mijn eigen site: www.retrogamepapa.nl

Gitaardocent
Thomas Vergouwen

Mijn naam is Thomas Vergouwen. Al sinds mijn 9de ben ik bezig met allerlei muzikale activiteiten.

Dat begon met de piano in de huiskamer van mijn ouders. Later kreeg ik van mijn opa mijn eerste gitaar. Ik startte met muzieklessen en leerde een hoop over alle facetten van het muzikantschap. Inmiddels studeer ik aan de Rockacademie te Tilburg.

Naast dat ik regelmatig op het podium te vinden ben, vind ik het ook fantastisch om thuis op de bank met mijn gitaar op schoot de middag door te brengen. Met de gitaar kun je gemakkelijk vele kanten op.

Ik hoop dat ik jou net zo enthousiast over dit prachtige instrument kan maken als ik dat ben!

Fluitdocente
Iris van Campen

Ik ben Iris van Campen, 21 jaar en ik geef de fluitlessen.

Ik heb de dwarsfluit altijd al een fantastisch mooi instrument gevonden. Op mijn 6e ben ik begonnen met dwarsfluit spelen.

Na een aantal jaar Conservatorium (vooropleiding en het eerste jaar) ben ik overgestapt naar de PABO in Breda. Ik wilde van kleins af aan al lesgeven. De combinatie van lesgeven en fluiten vind ik geweldig.

Zelf vind ik het spelen in een orkest het leukst. Het magische gevoel wanneer je met z’n alle op het podium zit: licht uit, spot aan!

Ik hoop anderen ook dit magische gevoel te kunnen geven tijdens mijn fluitlessen. Meld je vooral eens aan voor een proefles!