Harmonie On Tour

Kijk om je heen

Ruim 10 jaar geleden (rond 2008) is besloten de vereniging ook in het buitengebied regelmatig te presenteren middels een (buiten)optreden. Immers in het buitengebied van Rijsbergen zijn vele mooie unieke plekjes om een concert te geven. En daarnaast bieden we als vereniging zo iets aan alle inwoners van Rijsbergen. Uit dit gedachtegoed is Harmonie On Tour (HOT) ontstaan.

Gemiddeld twee keer per jaar (in het voor- en in het najaar) zoeken we een mooie geschikte locatie in het buitengebied. Alle uithoeken van Rijsbergen hebben we intussen aangedaan en overal is het schitterend. Tegenwoordig hoeven we niet meer te zoeken en melden bewoners zich vanzelf omdat het zo bijzonder is. En zo hebben we al vele mooie tuinen in Rijsbergen (en net daarbuiten) gehad.

Het laatste optreden (september 2021) hoorde zeker bij de hele bijzondere optredens. Op uitnodiging van Stichting Cultuur Landgoederen Zundert hebben we een mooi optreden verzorgd, onder een stralende warme najaarszon middenin de Pannenhoef achter de zwarte schuur. Vele belangstellende hebben hiervan mogen genieten.

De volgende Harmonie On Tour in het voorjaar is al in volle voorbereiding.

 

Mocht u interesse hebben dan kunt dat aangeven middels het mailadres:

secretariaat@sintceciliarijsbergen.nl